Grytset och Stekpannset
Matservis

Grytset och Stekpannset

Om ni går in på sidan hittar ni även grytet och stekset.

Grytset och Stekpannset
Grytset och Stekpannset

Grytesset har tre grytor i olika storlekar. I setet ingår också ett lock som kan användas på alla tre grytorna. Stek ställningen har en till tre stekpannor och lock. Båda uppsättningarna är tillverkade av hållbart rostfritt stål och har en tidlös design. Men även dessa typer av uppsättningar finns från andra varumärken i fler material, så kom gärna in och hitta det som passar dig och ditt kök.

Både grytor och stekpanna setet levereras alltid med alla tillbehör, en del av modellerna har glaslock och andra har metallen av samma sort som angivits.

De tre kastrullerna i setet har olika syften. Den första grytan kan användas för att koka ris, pasta eller potatis. Den andra grytan är bra för att göra grytor, soppor eller såser. Den tredje grytan är idealisk för tillagning av kött eller grönsaker.
Stekpanna Uppställningen är perfekt för att steka kött, fisk eller grönsaker. Setet innehåller en stor stekpanna, en liten stekpanna och ett lock som passar båda stekpannan. Stekpannan är perfekt för att laga en stek eller för att göra gratänger och grytor.

Vackra uppsättningar av grytor såväl som kastruller

 

Även olika set av kastruller finns att köpa hem på denna sidan, och det finns fina rabatter att få om man köper fler än en uppsättning och om det inte är någon nuvarande rabatt så kan du vara säker på att det kommer komma en sådan på mailen eller nästa gång du besöker sidan efter ett köp. Om du bara behöver några få delar för att komplettera din nuvarande samling, eller om du vill ha en helt ny uppsättning, är det här stället där du kan hitta det du söker.

 

Dessa kommer i olika karaktäristiska drag från olika varumärken

Grytor och kastruller finns i alla former och storlekar, så att hitta rätt uppsättning för dina behov kan vara tuff. Det är lätt att laga mat med rätt verktyg, och det är precis vad du hittar på Kitchenstore. Från kastruller och stekpannor till holländska ugnar och kastruller,- de har allt du behöver för att laga dina favoriträtter. De har också ett brett urval av bak- och matlagningstillbehör som hjälper dig att få ut det mesta av ditt kök.

Oavsett vad du lagar har vi den perfekta grytan eller pannan för uppgiften.
Oavsett om du letar efter kokkärl med non-stick, rostfritt stål eller emaljerat har vi ett stort urval att välja mellan. Kitchenstore har också ett stort antal olika storlekar så att du kan hitta det som passar perfekt för dina behov. Om du inte är säker på vilken storlek. Kom in, handla hem, och känn dig nöjd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *